Esküvők & lakodalmak 2017-01-24T18:09:57+00:00

ZENEKAR ESKÜVŐRE, LAKODALOMRA

Ha megkérdezzük egy barátunkat, aki esküvőn volt a hétvégén, hogy milyen volt a lakodalom, garantált, hogy legkésőbb a második mondatban megjelenik a zenekar és a vacsora értékelése: „nagyon jó buli volt, finom volt a vacsora…” Ezek a válaszok megfelelően tükrözik az esküvői zenekar szerepét abban, hogy a vendégek milyen élménnyel távoznak az esküvői mulatság után.

Zenekarunk ezidáig több, mint 600 esküvőn és lakodalmon biztosította a jó zenét és a jó hangulatot. Ennek köszönhetően nagy gyakorlattal rendelkezünk a különböző esküvői, lakodalmas szokások lebonyolításában is.

A jó esküvői zenekar legfőbb ismérve, hogy repertoárja sok műfajt átölel és valamennyi, a mulatságon előforduló korosztály zenei világából tud idézni. Repertoárunk alkalmas arra, hogy akár gyerekdalokra a kicsik is szórakozhassanak, vagy akár a nagyszülőkben keltsünk nosztalgikus érzéseket fiatalságuk slágereivel. Mindeközben a modern tánczene és a mai zenék sem maradnak el a bulizó fiatalság részére. Ebben a mentalitásban bővítjük folyamatosan repertoárunkat a különböző korosztályok aktuális igényeit követve.

Egy esküvő, lakodalom sikere és felejthetetlen hangulata nagy mértékben múlik a megfelelően kiválasztott zenekaron és mint az élő zene elkötelezettjei, véleményünk szerint az élőzenekaron.

Átgondoltad-e már, hogy egy jó esküvői zenekar a kulcs lakodalom jó hangulatának. Persze fontos a többi szolgáltató is a nagy napon, de a zenekar talán a legfontosabb mind közül.

A jó esküvői zenekar  sok műfajt átölelő repertoárral rendelkezik. Legyenek mai slágerek, Rock and Roll, 60-as 70-es 80-as évek klasszikusai, a Rock műfaj nagyja mellett mulatós zene is képezze a repertoárt. Ebben a szellemben bővítjük folyamatosan dalaink sorát és lehetőleg a közönség tetszését figyelembe véve.

Nem találod kedvenc zeneszámodat a repertoárunkban?

Ne szomorkodj, kérésedre betanuljuk és élőben adjuk elő számodra!

Igény esetén az ifjú pár egy-egy kedvenc dalával alkalomszerűen bővíthető a repertoárunk, természetesen a műfaji és megvalósíthatósági kereteken belül.

A széles repertoár igen sok stílust ölel át. Ahhoz, hogy ezeket a stílusokat a megfelelő színvonalon játssza a zenekar, megfelelő létszámú zenészre van szükség.
A mai technikailag fejlett világban már vannak olyan számítógép alapú szintetizátorok, amiknél egy gombnyomással elindul a zene. Tapasztalataim szerint az interneten nagyon sok ilyen zenekar található. Érdemes arra odafigyelni, hogy egy élőzenekarnak titulált együttesben valóban élőben játszanak-e a tagok.

  • Van-e basszusgitáros, a dobos játszik-e vagy csak imitál. A Rock and Roll műfaj elengedhetetlen hangszere a szaxofon. Hogy szólna például a Hungária együttes Rock and Roll party szaxofon szólója szintetizátorral?
  • Vagy milyen érzés lenne a rock klasszikusok slágereit, a húzós gitár témákat szintetizátorral meghallgatni?
  • Arról nem is beszélve, hogy a dobnak milyen fontos szerepe van, ha az élőzenéről beszélünk. A dob alapvetően határozza meg a zenekar hangzásvilágát.
  • A változatos énekhang is fontos egy esküvő, koncert vagy egy rendezvény alatt. 6 fős zenekarunkban öten énekelünk, ami magában foglalja azt is, hogy a szóló ének mellett a vokál is fontos szerepet kap a minőségi megszólalásban.
  • Fontos még, hogy a zenekar például egy lakodalom alkalmával hamar igazodni tud a vőfély, vagy a vendégek kívánságaihoz egy játék, vagy más esemény alkalmával.

Nézd meg repertoárunkat és közben dobd fel hangulatodat zenéink meghallgatásával!

REPERTOÁR

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS