5+1 érv a pénteki esküvők mellett

Tudtad, hogy a házasságkötés előtt már legalább egy évvel el kell kezdened a szervezkedést, ha azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen a Nagy napon? Főleg, ha a főszezonra tervezel. Hiszen általában, ha megvan a gondosan kiválasztott helyszín, nem ér rá a fotós, ha megvan a videós, akkor pedig már foglalt a zenekar és így tovább…

Azért is egyre népszerűbb a pénteki házasságkötés, mert nem kell 1-1,5 évet várni az ideális időpontra és így, akár néhány hónap alatt, csodás esküvőt lehet összehozni. A szervezkedés nem csak gördülékenyebb lesz, hanem jóval kevesebb stresszel is fog járni, ami valljuk be már önmagában szuperül hangzik!

Összeírtunk Neked 5+1 érvet, amik a pénteki lakodalmak mellett szólhatnak, a megszokott szombati szertartások helyett. Ez a választás nem csupán megkönnyíti a dolgodat, hanem segítheti az esküvői büdzsédet is a legköltséghatékonyabban kihasználni.

  1. Nem kell kényelmetlenül érezni magad, hiszen nagy valószínűséggel nem fog a következő szertartásra váró násznép a templom, vagy az anyakönyvvezető előtt toporogni, így nyugodtan kiélvezheted életed legszebb napjának minden pillanatát!
  2. Könnyebben és kedvezőbb áron foglalhatod le az esküvői helyszínt és a dekorációt, így nem kell megelégedned egy „nem rosszal”, a tiéd lehet a „legjobb”!
  3. Kedvezményesebb áron rendelheted meg az esküvői menüt, így akár különlegesebb falatokkal is kedveskedhetsz a vendégeidnek!
  4. Gond nélkül és áron alul találhatsz fotóst/videóst, hiszen valószínű, nem lesz más jelentkezője arra a napra!
  5. És végül, talán kedvezményes áron foglalhatod le az esküvői zenekart is, ami az egyik legfontosabb, hiszen ha nincs jó hangulat, lehet szép a ruhád, ehettek-ihattok finomakat az este mégsem lesz az igazi!
  • +1 Mindenkinek lesz ideje kipihenni a fergeteges bulit, így akár a morzsaparty-t is kellőképpen megünnepelheti a násznép!

Ha Te is esküvői zenekart keresel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot !
Üzenj, vagy hívd Petit és érdeklődj a pénteki időpontok után is!

Segítünk a helyszínválasztásban is!

Általunk ajánlott, kiváló esküvői helyszíneket mutatunk be, a folyamatosan frissülő blogsorozatunkban. Nézd meg őket!

+36 30 4238 957

Zenekart keresel? Hívj még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS