Esküvő Kiállítás és Vásár Pécs 2017

Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár lesz 2017. január 21-22. között a pécsi Tudásközpontban a Fair Expo Kft. szervezésében. Az előző esküvő kiállítást rendkívül nagy érdeklődés övezte, így ez alkalommal is több ezer látogatóra számítunk. Idén 150 m2-rel nagyobb területen jelennek meg az esküvői ruha szalonok, rendezvényszervezők, helyszínek, éttermek, cukrászdák, fotósok, ékszerészek és zenekarok a 15. Esküvő Kiállítás és Vásáron a TUDÁSKÖZPONBAN!

További információk

Info:
Telefon: +36309475756
Honlap: www.fairexpo.hu
E-mail cím: fairexpo@fairexpo.hu
Cím: 7622 Pécs , Universitas u. 2/A.
GPS: 46.0744837214 | 18.2416284084

A 14. pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár óriási sikerére való tekintettel 2017 januárjában a Fair-Expo Kft. ismét egy helyen jelenteti meg a város és a régió számos esküvői szalonját, rendezvényszervezőjét, vendéglátóját, fotósát és minden kacsolódó szolgáltatást az esküvőt szervező párok és a báli szezonra készülők részére. Az elmúlt években megrendezett esküvő kiállításainkat rendkívül nagy érdeklődés övezte, aminek köszönhetően ez alkalommal is több ezer látogatóra számítunk a Tudásközpontban.

A rendezvényen esküvők, bálok, családi események, üzleti találkozók, konferenciák, partik szervezésében érdekelt szakemberek, hatékonyan tudják megismertetni munkájukat, lehetőségük nyílik az újdonságok bemutatására is. A rendezvény évről évre a legfrissebb trendeket vonultatja fel az érdeklődők számára. A pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár az ÜNNEPI ÉS ÜZLETI RENDEZVÉNYEK SZAKVÁSÁRA is, mivel a szolgáltatások köre jól illeszkedik ehhez a tematikához is.

Nyitva tartás:

2017. január 21. (szombat) 9:30 – 18:00, január 22. (vasárnap) 9:30 – 18:00

Belépőjegy: 950 Ft / fő /nap.

A belépőjegy egésznapra érvényes, az adott napon használt karszalaggal, bármikor ki tud menni és bármikor vissza tud térni a kiállítás helyszínére. (12 év alatti gyermekeknek, a belépés díjmentes)
Parkolás: igen, díjmentes a Tudásközpont parkolójában
Ruhatár: igen, díjmentes

A kiállítók többsége, különböző kedvezményekkel várja a látogatókat, a Tudásközpontban.
Igen, a pécsi kiállítókon kívül lesznek a rendezvényen vidékről érkező esküvői szolgáltatók is: Mohács, Baja, Szigetvár, Komló, Keszthely, Palkonya, Kővágótőttős, Pécsvárad, Dombóvár, Szigetszentmiklós, Pogány, Kozármisleny, Tamási.
Igen, a rendezvény helyszínén, büfé és éttermi szolgáltatás is igénybe vehető.

Ha esetleg esküvői zenekart keresel Pécs környékére, vagy az országosan bárhova, akkor nézd meg bemutatkozó videónkat és vedd fel felünk a kapcsolatot!

Több mint 20 év tapasztalat, hihetetlenül széles repertoár!

A jó hangulat garantált!