Kiváló esküvői helyszínek – Akasztói Horgászpark és Halascsárda | Akasztó

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Akasztói Horgászpark és Halascsárda

Akasztó

4.9

Rendezvényterem

4.9

Akusztika

4.9

Zenekari hely

5.0

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Az Akasztói Horgászpark és Halászcsárda a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskun megyében, a dunaföldvári hídtól 25 km-re található. Egyedülálló létesítmény a Kiskunság szívében, a környék egyik legnépszerűbb pihenőhelye. Rendezvényépületük a Halascsárda hangulatát idéző igényes berendezéssel, saját konyhával  ellátott, légkondicionált helyiség, melynek befogadó képessége: 170 fő. Ideális esküvői helyszín, a tó közelsége miatt ideális fotó, és kültéri ceremóniahelyszín. A nádtetős csárda igazi különlegesség, páratlan látványt ás igazi időutazást kínál. A zenekar számára fenntartott hely és a terem akusztikája is kielégítő volt. Tökéletes helyszín, bátran ajánljuk!

Megvan már a lakodalom időpontja és a helyszín is? A jó hangulat érdekében a következő lépés, talán egy igazi élőzenét játszó,  hatalmas rutinnal felvértezett esküvői zenekar lefoglalása lehet! Keress minket bizalommal, kérj árajánlatot, vagy csak tanácsot!

További részletek a helyszínről:
Weblap: halascsarda.hu
Facebook: www.facebook.com/Halascsarda

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS