Kiváló esküvői helyszínek – Forster Vadászkastély és Szálloda | Bugyi

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Forster Vadászkastély és Szálloda

Bugyi

5.0

Rendezvényterem

4.9

Akusztika

5.0

Zenekari hely

5.0

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Budapest nyüzsgésétől messze, de a nagyvárostól karnyújtásnyira található a XIX. század óta fennálló Forster Vadászkastély. A kastély mindössze 18 Km-re fekszik fővárosunktól, Bugyi Nagyközségben. A Vendégház a méltán híres Makovecz stúdió tervei alapján épült. Esküvői rendezvény esetén akár 300 fő befogadására is alkalmas. A rendezvényterem belső kialakítását a természet ihlette, diszkréten ötvöződnek benne népi és a modern kor elemei. Az idilli környezethez a Kastély látványparkja is hozzájárul, melynek része egy vízimalom, egy romantikus tó és azon átívelő fahíd. Igazi mesebeli táj, tökéletes helyszín kis és nagy lakodalmakhoz és esküvői fotózáshoz. A látvány csodálatos, a zenekar számára fenntartott hely bőven elegendő és a terem akusztikája is megfelelő.

Megvan már a lakodalom időpontja és a helyszín is? A jó hangulat érdekében a következő lépés, talán egy igazi élőzenét játszó,  hatalmas rutinnal felvértezett esküvői zenekar lefoglalása lehet! Keress minket bizalommal, kérj árajánlatot, vagy csak tanácsot!

További részletek a helyszínről:
Weblap: www.forsterkastely.hu
Facebook: www.facebook.com/ForsterVadaszkastelySzalloda

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS