Kiváló esküvői helyszínek – Hunguest Hotel Forrás | Szeged

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Hunguest Hotel Forrás

Szeged

5.0

Rendezvényterem

5.0

Akusztika

5.0

Zenekari hely

5.0

Látvány

5.0

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

A Hunguest Hotel Forrás Szeged igazi nagypályás, ha esküvőről van szó. Akár 250-300 fő kényelmes elhelyezését is gond nélkül megoldják. Egyedülálló szegedi kertjükben, ahol igény szerint akár a polgári esküvő is lebonyolítható, 100 fő befogadására alkalmas party sátor és látványkonyha áll a vendégek rendelkezésére. A násznép részére kedvezményes szállást biztosítanak, és akár minden intéznek a többféle menüsortól kedve a tűzijátékig.  Az akusztika, a látvány és a zenekari hely is tökéletes. Igazi 5*-os helyszín, mellyel nem hibázhatsz.

Ha a hangulattal és a zenekarral sem szeretnél hibázni, okkor pont egy olyan, igazi élőzenét játszó, hatalmas rutinnal felvértezett esküvői zenekarra van szükséged mint a Cocktail-Band! Keress minket bizalommal, kérj árajánlatot, vagy csak tanácsot!

További részletek a helyszínről:
Weblap: Hunguest Hotel Forrás Szeged
Facebook: www.facebook.com/hhforras
Cím: 6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS