Kiváló esküvői helyszínek – Sarlóspuszta Club Hotel | Tatárszentgyörgy

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Sarlóspuszta Club Hotel

Tatárszentgyörgy

4.9

Rendezvényterem

4.8

Akusztika

4.9

Zenekari hely

4.9

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található.  A szálloda az M5-ös autópályán gépkocsival gyorsan és kényelmesen megközelíthető, Budapesttől 65 km-re található. Kiváló választás lehet azoknak, akik szeretik a hatalmas, szellős tereket, parkokat. A létesítmény része egy kis tó, raja hangulatos fahíddal, mely szuper hely lehet az esküvői fotózásokhoz. Az étterem kapacitás 150 fő. Bátran ajánljuk a hotelt, ha egy jó kis esküvői helyszínt keresel. Budapestieknek és, Pest megyeieknek kitűnő választás lehet. Az akusztikára nem volt igazán panaszunk, a látvány szuper és az lagzis zenekar számára fenntartott hely is több mint kielégítő volt.

Ha az időpont és a lakodalmi helyszín is fixálásra került, akkor a jó hangulat érdekében a következő lépés, talán egy igazi élőzenét játszó,  hatalmas rutinnal felvértezett esküvői zenekar lefoglalása lehet! Keress minket bizalommal, kérj árajánlatot, vagy csak tanácsot!

További részletek a helyszínről:
Weblap: www.sarlospuszta.hu
Cím: 2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS