Kiváló esküvői helyszínek bemutatása

Kiváló esküvői helyszínek bemutatása

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére.

A több mint 20 év alatt, sok száz átzenélt éjszakával, rengeteg élőzenei produkcióval a hátunk mögött szeretnénk segítséget nyújtani úgy a fiatal pároknak,  mint a rendezvényszervezőknek és mindenkinek, aki mulatós party-t vagy bulit szervez. Továbbá szeretnénk, felhívni a figyelmet arra, hogy a számukra talán nem olyan fontos tényezők, mennyire hozzájárulnak egy jelentős esemény sikeres, fergeteges hangulatához. Sokszor elkerüli a szervezők figyelmét a zenekar elhelyezése és a terem akusztikája, pedig a jó hangulat garanciájának a kulcsa rejlik bennük, ami minden rendezvény tekintetében egyaránt fontos! Sok éves tapasztalataink szerint az a legideálisabb, ha a zenekar és a násznép egy légtérben helyezkedik el és a vendégek “rálátnak” a zenekarra. Ha egy terem akusztikája jó, akkor a zene nem tűnik hangosnak, érthetőbb, élvezhetőbb és minőségi megjelenést eredményez.

Egy sajátságos, szubjektív értékelésbe bocsátkozunk, mely a zenekar szemszögéből, a jó hangulatkeltés függvényében vizsgálja a lagzis helyszíneket. Döntő tényezők és szempontok a rendezvényterem kialakítása, akusztikája, a színpad (zenekar számára fenntartott hely), az egész létesítmény vizualitása, látványa, kinézete (külső, belső megjelenés, dekoráció). Továbbá összhatás néven, összefoglalóan – egyfajta Cocktail-Band élményindexként – jelölünk minden más olyan tényezőt, melyek nem sorolhatók az előző kategóriákba, de mindenképp említést érdemelnek egy esküvővel kapcsolatban. Pl.: étel, ital, személyzet, felszolgálás, megközelíthetőség és parkolás stb…

Ha többet szeretnél megtudni a bemutatott helyszínekről, vagy tanácsot szeretnél kérni, esetleg profi zenekart keres lakodalomra, esküvőre vagy bármilyen rendezvényre, akkor ne késlekedj és vedd fel velünk a kapcsolatot!

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK

Itt olvashatod a helyszínekről készült értékeléseinket, mindig a legfrissebbet találod legfelül.
Reméljük, hogy hasznos tanácsokkal tudunk szolgálni, jó olvasgatást és ha véleményed van, akkor szólj hozzá cikkeinkhez az értékelések alatt!

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS
2018-04-17T17:39:46+00:002017. június. 15.|Cikkek, tippek, Esküvői helyszínek|

Oszd meg ismerőseiddel!

Go to Top