Kiváló esküvői helyszínek – Mokos Pincészet, Palkonya

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Mokos Pincészet

Palkonya

5.0

Rendezvényterem

5.0

Akusztika

5.0

Színpad

4.9

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

2017 júniusában jártunk először (és reméljük, hogy nem utoljára) a Mokos Pincészetnél és első pillantásra beleszerettünk. A környezet csodálatos, a villányi borvidékre jellemző dimbes-dombos festői lankák, és pincék sokasága. A környéken élőknek, Baranyában lakóknak ideális esküvői helyszín, Pécsről könnyedén megközelíthető! A rendezvényterem kitűnő, hatalmas színpaddal és kiváló akusztikával járul hozzá a sikeres lakodalmak által támasztott követelményeknek. Megemlítendő, hogy saját hangosítással is rendelkeznek, mely hasznos lehet olyan előadók számára, akiknek a technikai felkészültségük ezt megkívánja. Nekünk nem volt rá szükségünk, mert saját profi hangosítással rendelkezünk. Mokos Viki, aki a rendezvényt felügyelte, pedig mindvégig nagyon segítőkész, kedves és aranyos volt. Gratulálunk nekik és még sok sikeres rendezvényt kívánunk! – Ha további információt szeretnél a helyszínről, vagy tanácsot szeretnél kérni, esetleg profi zenekart keres a lakodalmadra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek:
Weblap: Mokos Pincészet
Facebook: www.fb.com/mokospince

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS