Zenekarfotó

Tisztelt Rendezvényfotós!

Köszönjük szépen, hogy ellátogattál a weboldalunkra, nagyon hálásak vagyunk!

Valószínűleg egy közös rendezvényen találkoztunk a közelmúltban. Te a fényképezőgép mögött álltál, mi pedig a színpadon.

Egy apró, könnyen kivitelezhető online marketing “együttműködést” kínálunk számodra, melyből mindketten kölcsönösen profitálni tudunk.

Életbevágóan fontos számunkra, hogy rendszeresen hírt adjunk magunkról a weblapunkon és a közösségi médiás oldalainkon keresztül, bízunk benne, hogy Te is aktívan kezeled online jelenlétedet és átérzed a fontosságát.

Arra szeretnénk kérni, hogy ha készítettél rólunk fotókat, akkor légy oly kedves azokat számunkra átküldeni. 1-3 darabbal már bőven elégedettek vagyunk, még az utómunkát is elhagyhatod, ha gondolod. Ha esküvőn találkoztunk, akkor szuper lenne egy olyan kép (is), melyen az ifjú pár is látható a zenekarral együtt.

Cserében, mi pedig a feltüntetjük a Facebook és Instagram bejegyzéseiknél a rendezvényen készült képek mellett az elérhetőségeidet egy INGYEN REKLÁM keretein belül.
  • Nevedet;
  • Weboldalad címét;
  • Facebook oldaladat
  • egyéb elérhetőségeidet.

+ a weblapunkon a “partnereink” menüpontnál is elérhetővé teszünk (neveddel, weblapoddal), az általad preferált várossal, régióval. Ez keresőoptimalizálás (SEO) szempontból, rendkívül hasznos tud lenni számodra. He neked van ilyen opciód, akkor ott természetesen feltüntethetsz minket, de ezt már nem merjük kérni…

+ ezen felül, még véleményezünk is a Facebook oldaladon és a ha van, akkor Google-ban is. Kérlek te is tedd meg, ha elégedett voltál a fellépésünkkel!

Az oldalon található űrlap kitöltésével tudod elküldeni azokat az adataidat, melyeket fel tudunk tüntetni. Első ránézésre lehet, hogy picit hosszasnak tűnik, de kérjük, hogy ne sajnáld a kitöltésre azt az 1-2 percet.

Ide kattintva van lehetőséged értékelni minket a Facebook oldalunkon. Ha gondolod, egy pár szót is írhatsz az értékelés mellé!

Köszönjük szépen együttműködésedet! Cocktail-Bad

+1 AJÁNDÉK TIPP!

Egy ehhez hasonló rendszert, bármikor Te is könnyedén kidolgozhatsz, hiszen egy lagziban a zenekaron kívül még sokan részt vesznek. Van ott dekoros, menyasszonyi ruhakészítő, maga a helyszín, ceremónia mester, cukrászdai termékek, rendezvényszervező, catering stb. Nekik mind-mind jól jöhet pár extra kép a való életből, vagy a képeket értékesítve, akár pár ezer forintos extra jövedelemre is szert tehetsz a fotókból. Gondolkodj el rajta!

Ne felejts el minket értékelni a Facebook oldalunkon!

ÉRTÉKELLEK TITETEK A FACEBOOKON