Kiváló esküvői helyszínek – Hotel Laterum | Pécs

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Hotel Laterum

Pécs

5.0

Rendezvényterem

5.0

Akusztika

5.0

Zenekari hely

4.9

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

A Hotel Laterum hazánk kulturális központjában, Pécs városában található. A szálloda magas színvonalú kiszolgálással kiváló étteremmel és wellness részleggel várja a házasulandókat. Ceremónia, szállás, szervezés minden egy helyen. Évente 60 lakodalommal és hatalmas rutinnal felvértezett profi csapattal nyújtanak mindent kielégítő esküvői szolgáltatást.

Esküvői termeink

  • Díszterem: 200 fő
  • Laterum Étterem a Mediterrán teremmel: 130 fő

Pécs környékieknek bátran ajánljuk, nem fognak csalódni benne. Ha a zenekarban szem szeretnél csalódni, akkor pont egy olyan, igazi élőzenét játszó, hatalmas rutinnal felvértezett esküvői zenekarra van szükséged mint a Cocktail-Band! Keress minket bizalommal, kérj árajánlatot, vagy csak tanácsot!

További részletek a helyszínről:
Weblap: Hotel Laterum
Facebook: www.facebook.com/Hotel.Laterum
Instagram: instagram.com/laterumhotel
Cím: 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS