Kiváló esküvői helyszínek – Ebner Pincészet, Mozsgó

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Ebner Pincészet

Mozsgó

5.0

Rendezvényterem

4.9

Akusztika

4.9

Zenekari hely

5.0

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Nagy örömükre szolgál írni a mozsgói Ebner családi birtokról, hiszen számunkra is igen pozitív meglepetést okozott. Mozsgó Pécstől mindössze 30 km-re található, így kiváló esküvő helyszín lehet a környéken élők számára. A falu bár közel van a városhoz, mégis a pécsi borvidék egyik legeldugottabb szőlőtermő területeként emlegetik. Többek között ez az elszigeteltség adja a terület legfőbb erényét. Maga az épület a modern stílus jegyeiben épült meg, azonban az udvaron található több száz éves pince rusztikussá, tradicionálissá teszi az egész miliőt, és egyben meghatározza a környezet alaphangulatát. A belső terek kialakításának köszönhetően, nem okoz problémát egy 200 fős vendégsereg kényelmes befogadása sem. Melegebb időszakok esetén, lehetőség van a terasz kihasználásra is, amely két szinten terül el. Az ezt körülvevő látvány pedig magáért beszél. A belső rész kialakításának, és a tágas tereknek köszönhetően igazán kiváló helyszín a zenészek számára, főként az akusztika miatt. Ha egy igazán szuper lakodalomra vágysz, akkor az Ébner pincét Neked találták ki!

Varázslatos hangulatot szeretnél a nagy napon? Akkor zenekarra is szükséged lesz, ne tétovázz és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

További részletek a helyszínről:
Weblap: https://ebnerpanzio.hu/eskuvo/
Facebook: http://www.facebook.com/ebnerpince

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS