Kiváló esküvői helyszínek – Ebner Pincészet, Mozsgó

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Fritz Tanya

Decs

5.0

Rendezvényterem

4.9

Akusztika

4.9

Zenekari hely

5.0

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Szeretnénk Nektek bemutatni a lenyűgöző Fritz tanyát, amely Szekszárd egyik központi vendéglátóegységeként van számon tartva. Az „aranydombon” elhelyezkedő családi birtok atmoszférája, már az első pillanatban belopta magát a szívünkbe. Az ódon hangulatú étterem és a körülötte lévő lélegzetelállító panoráma, együtt alkotnak egyedülálló helyszínt ezen a borvidéken. A közel 30 hektáros terület magába foglalja a szőlőültetvények adta sajátos környezetet, a mesés rendezvényhelyszínt és az idelátogatók kényelméért felelős szállót is. A vacsora és a kikapcsolódás helyszínéül szolgáló vendéglőhely, a melegebb évszakokban akár egy 400 fős násznépet is képes kiszolgálni, amelyet a csodás terasztér megnyitása tesz lehetővé. A terem tökéletesen alkalmas a vendégsereg szórakoztatására, hiszen a zenekarnak és a tánctérnek is központi helyet biztosítanak.

Ha Ti is életre szóló élményt szeretnétek varázsolni a meghívott vendégeknek és magatoknak is, a legmegfelelőbb helyszín a Fritz tanya lesz. De hogy lehetne egy esküvő káprázatos és feledhetetlen zenekar nélkül? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és a hangulattal sem lesz probléma!

További részletek a helyszínről:
Weblap: http://fritz-tanya.hu
Facebook: https://www.facebook.com/fritz.borhaz/

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS