Kiváló esküvői helyszínek – Vitorlás Étterem, Balatonfüred

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Vitorlás Étterem

Balatonfüred

4.9

Rendezvényterem

4.9

Akusztika

4.8

Zenekari hely

5.0

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Amennyiben egy csodálatos vízparti esküvőt szeretnél, akkor aligha találsz jobb helyszínt a balatonfüredi Vitorlás Étteremnél. Balatonfüred, úgy ahogy van gyönyörű, de még ebből a látványból is kiemelkedik a Balaton-parti étterem. Páratlan látványt kínáló teraszával nyújt tökélete helyszínt a szabadtéri esküvői szertartás lebonyolításához. Egy 130 fős násznépet vígan tudnak fogadni, és saját mestercukrásszal is rendelkeznek. A terem akusztikájára nem volt panaszunk, és a hat tagú zenekarunknak, valamint a táncparkettnek is akadt elegendő férőhely.

Ha lagzidat, nemcsak egy egyedülálló vízparti élménnyel, hanem egy igazi party-zenekarral is fűszereznéd, akkor ne késlekedj, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

További részletek a helyszínről:
Weblap: www.vitorlasetterem.hu
Facebook: www.facebook.com/vitorlasbalatonfured

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS