Kiváló esküvői helyszínek – Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont, Szajol

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont

Szajol

5.0

Rendezvényterem

4.9

Akusztika

4.8

Zenekari hely

5.0

Látvány

4.9

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Nagy örömünkre szolgál bemutatni a Szolnoktól nem messze lévő szajoli Nairam Klubhotelt. A Nairam Klubhotel az Alcsi-Holt-Tisza partjának egy különleges ékköve. A természet hihetetlen közelsége, a végtelen nyugalom, a mesés park tökéletes esküvőhelyszínné teszi. A lakodalom lebonyolítására három különböző hangulatú terem közül választhatnak a párok, emellett a ceremónia megszervezésére is lehetőségük van a helyszínen. A klubhotelben lévő tágas teremek akár 200 fő befogadására is alkalmasak. A kialakításuknak köszönhetően tökéletesek a szórakozni vágyó vendégsereg számára, hiszen a zenekarnak és a táncparkettnek megfelelő helyet biztosítanak. A lakodalmak alapfeltétele, a szuper hangulat így biztosan nem marad el.

Amennyiben minket kérdeztek, biztosan állíthatjuk, hogy ez a helyszín valóban tökéletes választás minden házasulandó párnak és a násznépnek is egyaránt!

Már túl vagytok a helyszínválasztáson? Ne feledkezzetek meg a zenekar lefoglalásáról sem! Hiszen tánc és szórakozás nélkül nem lakodalom a lakodalom!

További részletek a helyszínről:
Weblap: http://nairam.hu
Facebook: https://www.facebook.com/NairamKlubhotelHivatalos
Pinterest: https://www.pinterest.com/nairamklubhotel

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS