BEMUTATKOZÁS

Nézz meg még több képet és videót rólunk!

Közösségi kapcsolataink:

A Cocktail Band hagyományos lakodalmas, illetve báli zenekarként kezdte a nagyérdemű közönség szórakoztatását 1995-ben. Jelentős zenei múlttal és tapasztalattal rendelkező zenész barátok társulásából jött létre.

Az ezredforduló a zenekar által követett irányvonalon is fordulatot hozott, “esküvői és party zenekarrá” formálódtunk. Modernebb zenékkel kezdtük dúsítani előadásainkat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az új évezred esküvői zenekarai felé támasztott követelményeknek is meg tudjunk felelni. Repertoárunk a mai napig is folyamatosan bővül és naprakész, így valamennyi korosztály zenei igényét ki tudjuk elégíteni.

A zenekarunk 5 tagú: szólóének, szaxofon, szóló gitár, billentyűs hangszerek, basszusgitár, dob. 5-en vokál szólamokkal és további szólóénekkel színesítik a zenekar hangzásvilágát.

Minden zenekari tagunk képzett, tapasztalt zenész, akiknek azonos fontosságú szerepük van abban, hogy a zenék az elvárt minőségben csendüljenek fel kizárólag élő előadásban. A zenei színvonalon túl, az esküvő, party hangulatának alakításában is nélkülözhetetlen szerepet vállal mindenki a saját egyéniségével.

Miért minket válassz esküvői zenekarnak vagy vállalati-, céges party-ra?

Működésünk egyik fő mozgató rugója, hogy szeretjük, amit csinálunk. Egyszer egy esküvő után az ifjú pár a következőket nyilatkozta rólunk: „A zenekar jókedve és vidám kisugárzása, közönséggel való közvetlensége nagyon sokat hozzátett a nagy napunkhoz…” Ebben a véleményben lényegében összefoglalták zenekarunk küldetését. Ez az a tényező, ami a zenei tudás mellett leginkább segíti, hogy az igényes zenét eljuttassuk az esküvő, party mulatozó, vagy épp csak zenehallgató közönségéhez.

20 éves múltunknak és a hátunk mögött lévő számtalan sikeres esküvőnek és bulinak köszönhetően megtanultuk az aktuális közönség zenei igényét rövid idő alatt felismerni és aszerint formálni repertoárunkat. Legyen szó modern tánczenéről, hagyományos lakodalmas zenéről, vagy akár rock zenéről, a műfajok aránya mindig a közönség igénye szerint alakul.

Zenekarunk Mohács-Pécs környéki gyökerekkel rendelkezik, aminek köszönhetően a mai esküvőkön megszokott zenék mellett a helyi nemzetiségek zenéi is jelen vannak a palettánkon úgy, mint a hagyományos magyar, sváb, sokác és cigány zenék.

A zenekar kizárólag élőben játszik, amelynek megszólaltatásához saját, színvonalas eszközparkkal, hangosítással rendelkezik. Szalonzene, régi klasszikus művek, disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai előadók slágerei mind a műsorunk részét alkotják.

A fellépéseink a rendezvények szempontjából igen széles palettán mozognak: rendszeres fellépői vagyunk egyetemi, főiskolai gólyabáloknak, céges rendezvényeknek, céges partyknak, sörfesztiváloknak, nagyvárosi rendezvényeknek, születésnapi partyknak. Külföldre is rendszeresen kapunk meghívásokat (Németország, Ausztria, Horvátország, Szlovákia).

A ZENEKAR TAGJAI

Maltesics Hajnalka
Maltesics Hajnalkaének, vokál
Kiskorom óta arról álmodoztam, hogy örömmel, szeretettel énekelek az embereknek és boldog vagyok a színpadon.
Kedvenc színem: kék, piros
Kedvenc italom: Pepsi-Cola
Kedvenc ételem: sütőben sült tejszínes csirkemell sajttal megszórva, sült krumplival, édes céklával
Kedvenc zenei stílusom: disco, funky, R&B
Kedvenc zenekarom: Kool And The Gang, Earth Wind And Fire, Whitney Houston, United, Cserháti Zsuzsa, Tóth Vera és még sokan mások, akik jól énekelnek és táncolható, élvezhető zenét játszanak
Hobby: olvasás, új dalok elsajátítása, zenehallgatás

 

Kiskorom óta arról álmodoztam, hogy örömmel, szeretettel énekelek az embereknek és boldog vagyok a színpadon. Hál’Istennek valóra vált ez az álmom. Tizenhét éve énekelek és nagy szerencsémre remekebbnél-remekebb zenészekkel dolgozhattam együtt, akiktől rengeteget tanultam. Igyekeztem elfogadni az építő kritikákat, amik csakis a javamra váltak. A pályám Kovács Péter zenésszel kezdődött, ő mutatta meg, milyen is a színpadon. Egy zseninek tartom őt. Aztán lejártam kb.egy évig Szekszárdra a GHB trióval, jó volt velük. 12 évig énekeltem a Pepita Band tagjai között, ő általuk is számtalan tapasztalattal és élménnyel lettem gazdagabb. Nagyszerű zenészek és emberek. Felnézek rájuk! 2014 nyarán ismerkedtem meg a Cocktail zenekar tagjaival, már az első benyomás nagyon szimpatikusnak  tűnt mindenki részéről. Nagyon megszerettem őket és legfőképp a zenei, szakmai profizmusuk nyűgözött le. Szerencsésnek érzem magam, hogy minden szombat este velük együtt élvezhetem az éneklést és a zenét a színpadon. Igyekszünk rengeteg szeretetet adni a vendégeknek!
Wenczel Gábor
Wenczel Gáborszaxofon, ének, vokál
Zenei tanulmányaimat a Mohács Zeneiskola klarinét szakán 1984-ben kezdtem. 3 évvel később áttértem a szaxofonra.

Kedvenc színem: narancssárga
Kedvenc italom: Whisky
Kedvenc ételem: Mogyoróscsoki
Kedvenc zenei stílusom: Blues, Funky
Kedvenc zenekarom: Tower Off Power, Earth, Wind and Fire
Hobby: Síelés, bowling.

Zenei tanulmányaimat a Mohács Zeneiskola klarinét szakán 1984-ben kezdtem. 3 évvel később áttértem a szaxofonra.
1989-től folyamatosan tánczenekarokban zenéltem, melyekkel különböző magyarországi és külföldi fellépéseken vettem részt. 1991-ben előadóművészi minősítést szereztem. 1995-ben a Cocktail zenekar szaxofonos énekese lettem. 2004-2006-ig a Hungarian Musical Band-ben is szaxofonoztam. 2007 Székesfehérvár Vörösmarty Színház Aida musical. Napjainkban a Cocktail-band énekese, szaxofonosa és arca vagyok

Keszler Péter
Keszler Péterbasszusgitár
Eredetileg szóló gitárosként kezdtem, 2007 nyarán egy válogatás eredményeként kerültem a Cocktail-Band zenekarba.

Kedvenc színem: mustár, vagy az nem az?
Kedvenc italom: Bacardi kóla
Kedvenc ételem: Zsíros kenyér szalonnával+lilahagyma
Kedvenc zenei stílusom: Jazz-től a metálig terjedően sokféle
Kedvenc zenekar: kicsi a tárhely, hogy felsoroljam
Hobby: mindegy, csak gitár legyen benne

Autodidakta módon tanultam meg gitározni, majd basszusgitározni. A sok zenehallgatás, multimédiás oktató anyagok és a különböző zenekarokban és műfajokban való zenélés (Jazz, rock, blues, szórakoztató zene) mind a zenei fejlődésemet szolgálta. A zenei tanulmányok terén a legnagyobb iskola volt számomra a „Cocktail Band” iskola, ahol az addig megszerzett zenei tudás a nélkülözhetetlen zenei rutinnal egészült ki. Eredetileg szóló gitárosként kezdtem 12 éves koromban, de később diverzifikáltam.:) Lényegében, ha az ember a zenét szereti, mindegy milyen hangszeren műveli azt. 2007 nyarán egy válogatás eredményeképpen kerültem a Cocktail zenekarba. Azóta próbálok az elvárásoknak megfelelni.

Hahner Roland
Hahner Rolandbillentyű, ének, vokál
Pályafutásomat 1985-ben kezdtem a mohácsi zeneiskolában klarinétosként. 1995-ben csatlakoztam a Cocktail-Band-hez.

Kedvenc színem: Vájdlingkék
Kedvenc italom: Jim Beam
Kedvenc ételem: Babgulyás
Kedvenc zenei stílusom: Mindegy, csak Schwab legyen
Kedvenc zenekarom: Zillertaler Schürzenjäger
Hobby: Foci, gyakorlás

Zenei pályafutásomat 1985-ben kezdtem a mohácsi zeneiskolában klarinétosként. 1990-ben alakítottam az első zenekaromat „Sing” néven, ekkor kezdtem el érdeklődni a billentyűk iránt, de természetesen a klarinétot a mai napig fújom! ’90-’94-ig a Sing zenekar billentyűse voltam. A zenekar feloszlása után ’95-től a mai napig a Cocktail-Band tagja vagyok! 2003-ban, az akkor megalakult Hungarian Musical Band-be kerültem be, mint billentyűs, aminek jelenleg is a tagja vagyok!

Deák Gábor (detyu)
Deák Gábor (detyu)dobok, ének, vokál
2009 őszén környékeztek meg Gaben és Rori, én pedig nem tudtam nemet mondani egy ilyen lehetőségre: jó csapat, jó hangulat, jó zenék!

Kedvenc ital: kávé, víz
Kedvenc étel: halak, zöldség-gyümölcs
Kedvenc stílus: minden, amiben érzek valami kis furmányt
Kedvenc zenekarok: Alan Parsons Project, Spyro Gyra, Mezzoforte és még sokan mások…
Hobby: tenger, kajak, peca, bicikli, természet

1986 óta több zenekarban is zenéltem: Silver, Mister, Polo, Karawanka. Az utóbbiban több mint 10 évet lehúztam és sok szép helyre eljutottam (pl. Sydney és Adelaide). 2004-ben abbahagytam a zenélést. A főiskola és a munka mellett a zenével kissé besokalltam. Egy kis szünet után Korona zenekarral visszatértem a kezdetekhez, a szerb és horvát népzenéhez, hiszen annak idején a 7/8-ados ütem szinte az első volt, melyet megtanultam. 2009 őszén környékeztek meg Gaben és Rori, én pedig nem tudtam nemet mondani egy ilyen lehetőségre: jó csapat, jó hangulat, jó zenék!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

[elfsight_facebook_reviews id="1"]

lakodalmas zenekar élőzene esküvő party buli rendezvény cocktail-band ajánlás

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd

lakodalmas zenekar élőzene esküvő party buli rendezvény cocktail-band ajánlás

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS