Szilveszter 2018 Continental Hotel Budapest ****superior

Köszönjük szépen a 2018-as Szilveszteri felkérést a Continental Hotel Budapest ****superior -nak!

Egy szuper szilveszteri partyval, kiváló közönséggel, minőségi élőzenével és egy csodálatos környezetben köszönthettük az Újévet, amiért kimondhatatlanul hálásak vagyunk. Egész évben ajánljuk mindenki számára a Dohány utcában található hotelt. A belvárosi szálloda kiváló helyen található, könnyű megközelíthetőséggel és impozáns megjelenésével, azonnal belopja magát az ember szívébe. Nézd meg a szilveszteri képeinket!

“Újjászülető hotelünk a szecesszió, az art deco és a modern design elemeiből kialakított teljesen egyedi, ám a cég szállodáira jellemző, jól megkülönböztethető, saját stílust sugároz.

Az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén épült Budapest belvárosában. Szállodánk a közelében található Zsidónegyed hangulatos utcáival, piacával, kulturális örökségével, mint pl. Európa legnagyobb Zsinagógája és a Zsidó Múzeum, a környék éttermeivel és retro szórakozóhelyeivel különleges, a világon sehol máshol nem megélhető élményt áraszt.

A négycsillagos 272 szobás szállodánk szobakínálatát a változatosság jellemzi. Kétágyas standard szobák mellett deluxe-, valamint adott esetben executive szobákat is kínálunk ingyenes vezeték nélküli Internet elérhetőséggel. A fenti szobatípusokat egészíti ki 13 lakosztályunk. Minden szobánkban parketta és extra méretű ágyak biztosítják a maximális kényelmet

Hotelünk kiváló konyhájú, 120 férőhelyes ARAZ Étterme széles választékkal várja vendégeit. Az étlap a múlt század polgári éttermi kínálatát idézi, de a mai, trendi nemzetközi ételkülönlegességek sem hiányoznak róla. A korhűen helyreállított főbejárat felett elhelyezkedő Galéria Kávézó és a Corporate Lounge a társasági élet színtereit kínálják. A Continental Hotel Budapest****Superior Spa-ja a budapesti hotelek egyik legnagyobb és legkorszerűbb felszerelésű wellness és fitness részlegét biztosítja. A konferencia igényekre is gondoltunk: az öt rendezvényterem befogadóképessége eléri a 300 főt. A szálloda alatti mélygarázsban kényelmesen parkolhat.

Cégszlogenben „enjoy the hospitality” is megfogalmazott célunk, hogy gondoskodást sugárzóan tegyük otthonossá az új városi környezetet szabadidős, üzleti, vagy akár konferencia vendégeink számára. Reméljük a hamarosan Önről is gondoskodhatunk!”

Cím: Continental Hotel Budapest ****superior, H-1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

Képek: Szilveszter 2018 Continental Hotel Budapest ****superior

Forrás: https://continentalhotelbudapest.com