Kiváló esküvői helyszínek – Takler Kúria, Szekszárd

A blogunkon belül, rövid bejegyzéseket szeretnénk szentelni azoknak az esküvői helyszíneknek, ahol különleges élmény volt számunkra a fellépés, és amit bátran merünk ajánlani a házasulandók részére. Olvasd el az értékelési szempontjainkat, hogy mi alapján ajánljuk a lagzis helyszíneket!

Takler Kúria

Szekszárd

5.0

Rendezvényterem

5.0

Akusztika

5.0

Zenekari hely

5.0

Látvány

5.0

Összhatás

részünkről:

AJÁNLOTT!

Így láttuk mi:

Nem tudunk mást mondani, csak hogy imádunk fellépni a szekszárdi Takler Kuriában! A Dunántúl egyik legimpozánsabb esküvői helyszíne. Minden adott a tökéletes esküvőhöz. Saját kápolna, szabadtéri szertartás, csodálatos borvidék, szemet gyönyörködtető panoráma. A Takler Kúriába a múlt századelő tisztelete, igényessége, részletgazdagsága egyesül a mai kor adta lehetőségekkel. A klasszikus, nemesi vonalak csodálatos összhangot teremtenek a tekintélyt és büszkeséget mutató rusztikus jegyekkel, beleértve a gótikát is, mely az étterem fő stílusjegye. Tágas terek, egyedi gyártású burkolatok, igényes berendezések teszik igazán pompássá és meghitté.  Tökéletes választás az ifjú párnak és a 100-110 fős násznépnek. A 6 fős zenekarunknak és a táncparkettnek is mindig van megfelelő férőhelye. Gratulálunk a Takler családnak!

Lenyűgözött a helyszín és megvan már a lakodalom időpontja is? A következő lépés talán egy a helyhez illő fiatalos, de hatalmas rutinnal felvértezett esküvői zenekar lefoglalása lehet!

További részletek a helyszínről:
Weblap: www.taklerkuria.hu
Facebook: www.facebook.com/taklerkuria

Esküvői zenekart keresel?

Nézd meg bemutatkozó videónkat!

TUDDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

RÓLUNK MONDTÁK

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_feke_pal_“Többször dolgoztam már együtt Gáborékkal pl. az Aida-ban is, igazi profik!”
– Feke Pál

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_furedi_nikolett“Már az első pillanattól, egy húron pendültünk az A38-on!”
– Füredi Nikolett

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_vastag_csaba“Jó fej csapat és értenek ahhoz, amit csinálnak…”
– Vastag Csaba

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_dolhai_attila“Látszik rajtuk, hogy régóta vannak a szakmában, óriási a rutinuk!
– Dolhai Attila

elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas01

“Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus bulit, amit az esküvőnkre varázsoltatok. Mind a vendégek, mind a Takler Kúria alkalmazottai és persze Mi is Balázzsal fergetegesen jól szórakoztunk.”

Erika & Balázs, Szekszárd
elozene-eskuvo-party-buli-rendezveny-zenekar-cocktail-band_szolgaltatss-ajanlas02

“Nem tudtuk olyan számot kérni, amit ne tudtak volna eljátszani.
Nagyon jó hangulat volt,
a legjobb döntés volt a Cocktail-Band.
Köszi srácok!”

Kitti & Attila, Baja

+36 30 4238 957

Foglalj időpontot még ma!

VAGY KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

ÜZENETKÜLDÉS